ТОБОЖЊЕ ТРАМПОВО ПИСМО ТАЧИЈУ ЈЕ ЧИСТА ИЗМИШЉОТИНА

Приметна је врло агресивна промоција у српским медијима некаквог тобожњег писма Трампа Тачију. Већ на први поглед се види да ситан и скроман меморандум у врху тог „писма“ никако не одговара највишем рангу институције која га наводно „шаље“. Наиме, свако онај који је имао такву комуникацију са много мање значајним америчким институцијама и удружењима, зна да је величина меморандума таква да се обично простире преко врха целе стране. Даље, две тачке се стављају само у форми „To: Mr. President“ а никако у форми „DearMr. President:“ како стоји у том кобајаги „писму“.Исто тако, иза обраћања са „Dear“ на крају обавезно стоји „Yourssincerely“ а никако само „Sincerely“. Коначно, у ПИСМУ потпис увек стоји доле ЛЕВО, док се ОДЛУКЕ потписују доле ДЕСНО. Такође, изнад потписа председника САД мора прво да стоји његова титула, а НИКАКО само потпис.

Сама за себе говори и чињеница да осведочено светско анти-Трампгласило „Политико“, обавештава да је слично писмо добио и председник Вучић, а да о томе нема ни речи у неком званичном саопштењу Вучићевог кабинета, нити се писмо помиње у званичној информацији о разговору Вучића са Весом Мичелом. И да не говоримо да свако писмо америчког председника Вучићу МОРА да уручи бар амерички амбасадор у Србији, јер се не ради о обичном имејлу између некаквих старих пајтоса из приватног живота. Итд.

Дакле, ово „писмо“ никако не шаље Трамп, већ се ради о најобичнијој измишљотини и подметању неке заинтересоване „службе“. Грешке у писму су вероватно намерне, да би се Тачи лакше оправдао да је преварен, ако ствар измакне контроли.

Јасно је да фалсификатори писма претпостављају да се личност ранга Трампа сигурно неће бавити формалним демантовањем овакве будалаштине, али да ће тобожње „писмо“ уз помоћ сорошијанске пропагандне машине у Србији, постићи намеравани циљ.

Јер Трамп сигурно нема друга посла него да пише писмо некаквом Тачију. И још да Трамп, који од избора пре две године нигде лично није поменуо Косово у својим твитовима или јавним обраћањима медијима и митинзима, сада наглашава у том "писму" да је "Косово критичан партнер у напорима САД да очувају мир и стабилност у Европи", што Трамп не говори ни за Велику Британију.

Мислим да је то "писмо" обичан фалсификат који је у функцији одвраћања Срба од тражења директног приступа Трампу. Ово утолико пре што је тај Тачи заједно са својим крими-пајтосима био најватренији навијач Клинтонкиног избора за председника САД, што се види из данашњих неспорних чињеница. А то су два споменика брачном пару Клинтон на најистакнутијим локацијама у тој "Репубљика е Косовес", заједно са громопуцатељним називом главне улице у Приштини "Авенија Клинтон"!

 

 

Хазар Хазарски