ПРАВА ПОЗАДИНА ЗЛОЧИНА НА НОВОМ ЗЕЛАНДУ

Опште згражање поводом овог бруталног злочина против невиних људи, не би требало да нас наведе на погрешан траг. Наметљиви бесмисао таквог масовног и бруталног појединачног убијања невиних људи сниманог уживо и постављеног на друштвене мреже, наводи на помисао да је неко желео да види појединачне ликове неких од убијених, за које је претпостављао да се ту налазе под лажним идентитетом. Дакле, може се претпоставити да је неко под маском масовне ликвидације невиних људи, желео да сакрије циљано убиство једног или неколико незгодних сведока уплетености своје организације у исламске терористичке нападе, например у Европи. Поготову ако се ради о тајној служби неке моћне државе, која је управо тог једног или неколико својих људи сакрила под лажним идентитетом на далеки и мирољубиви Нови Зеланд.

Сличан догађај се већ одиграо далеке 1988.г. када се радило о вероватној ликвидацији незгодног америчког конгресмена, који је стално иницирао анкетне одборе у Конгресу САД, а ради разоткривања завера сорошијанских сатанистичких глобалиста против правих националних интереса самих САД. Тада је јужнокорејски путнички авион „случајно“ оборен совјетском ракетом и тиме убијено преко стотину невиних људи, да би се, по свему судећи, сакрило циљано убиство оног конгресмена – путника у томе авиону. Наредбодавац овог обарања, совјетски високи ваздухопловни официр, вероватни агент Запада, је касније елиминисан 1990.г. после слетања малим авионом тобожњег немачког авантуристе на Црвени трг у Москви.

Да иза трагичног догађаја на Новом Зеланду стоји тајна служба оне моћне државе која већ два века проводи изразиту антисрпску политику, могуће је закључити и по нападној тобоже „српско-националистичкој“ обојености зликовца-атентатора. На оружју којим се служи натписи су исписани ћирилицом, а та звер креће у напад слушајући у ауту звуке наводних српских четничких песама. И о свему томе нас чак и пре званичне истраге, већ исцрпно обавештава преко телевизије N1 актуелни амбасадор БиХ у Аустралији, иначе Муслиман по народности, као да је, можда, већ унапред имао припремљену информацију о томе.

Такође не треба занемарити и сасвим „случајну“ временску коинциденцију са огромним притиском Запада на Србију и њен врх, да „одмах и без одлагања“ поклекну и испуне све оно што шиптарске ратно-злочиначке „политичке громаде“ Харадинај, Тачи и Весељи захтевају, непрекидно се насмејани шепурећи на медијима у Србији.

Коначно, термин „колатерална штета“ за невино убијене људе, ушао је у сорошијанску масовну праксу, кроз уста ратног зликовца Мадлен(ке) Олбрајт, кад је у једном интервијуу тако прокоментарисала питање новинара „Да ли је увођење демократије у Ирак вредно пола милиона убијених цивила“? А ми ваљда нисмо заборавили ратног зликовца Џемса Шеја (не „Џејмија“, јер се зликовцима не тепа од миља) и његове сатанске осмехе кад наше жртве 1999.г. лаконски назива такође „колатерална штета“.

Дакле, чик погодите, која то светски „славна“ тајна служба практикује ликвидацију својих сарадника- незгодних сведока, маскирану масовним убиством невиних људи на далеком Новом Зеланду и за то окривљује некакве „зле Србе“, баш у тренутку када Србија све више стиче симпатије широм света, па чак и код председника Трампа, чија ћерка управо ових дана ужива у дивној гостопримљивости наше Србије? Па, ко то упорно и поново хоће да сатанизује Србе баш у кључном тренутку силом убрзаваног ткз. „разрешења косовског питања“ и када Додик све делотворније учвршћује Републику Српску.

Да закључим, коме треба да се огромном људском трагедијом на другом крају Планете маскира британска брука око Брегзита?

Због свега тога мислим да иза бруталног злочина на Новом Зеланду не стоји ни нека Унија поштара Камеруна па чак ни вечити кривац ЦИА, већ је сасвим препознатљиво ко је то.

Хазар Хазарски