ОЛАКО ПРИХВАЋЕНА БРЗИНА О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ

У јавности је приметно бесомучно уверавање народа у нужност брзог постизања „свеобухватног правно-обавезујућег споразума“ са шиптарским сепаратистима. То све више подсећа на ону такође бесомучну кампању из Београда, а према Србима на КиМ, да они изађу на прве шиптарске изборе 2013.г. Тада су многи Срби са КиМ, запослени у тадашњим српским институцијама и фирмама, под претњом добијања отказа, морали да изађу на те изборе и тако дају легитимитет ткз. „Репубљика е Косовес“. А главна (и једина) крилатица је била „Гласате за Заједницу Српских Општина“. Како сада видимо шта то би са ЗСО, тј. НИШТА, а то „ништа“ нам наши званичници данас наглашавају да имамо тобоже на КиМ, вреди се мало више тиме позабавити.

Јевреји су две хиљаде година, пружајући један другоме руку изговарали „Нека останем без ове деснице ако те заборавим Јерусалиме!“.

Говорио на Газиместану Слоба или Вучић, униште ли Шиптари натпис са ЛАЗАРЕВОМ КЛЕТВОМ или не, сваки Србин се рађа са ЛАЗАРЕВОМ КЛЕТВОМ и носи је у себи. Да је Кнез Лазар Хребељановић, од народа уздигнут у Светог Цара Лазара, комбиновао и прекомбиновао, данас не би било ни Срба да живи у њиховом сећању. Уместо да погине са својим јунацима, Кнез Лазар је могао да сачува животни комфор као турски вазал, можда не он, али свакако његови потомци да приме ислам и Цркве претворе у џамије. Ипак, Кнез Лазар је повео Србе у Косовски бој у коме је, према НЕ фалсификованим историјским изворима ПОБЕДИО иако се са својим изгинулим јунацима уздигао у Царство Небеско.

Што се тиче неке здраворазумске логике коју сеју присталице брзопотезног ткз. „компромисног решења“, чак иако се сложимо да ће то донети икакав трајнији мир, упорно се потискује чињеница да се тиме ТРАЈНО ПОКЛАЊА непријатељу велики део од оних двадесетак хиљада милијарди долара, колико вреде материјална богатства на КиМ.

За разлику од Србима наметаних теза, Енглези не гледају на своју историју као на „преживеле митове, које зарад светле будућности, треба заборавити“. Ако је то исправно, откуд онолика количина англосаксонске митологије која се непрестано сипа са њихових „хистори канала“ и тв-серија?! И што не глорификују свог премијера Идна, који је Минхенским споразумом веровао да је трајно умирио Хитлерове апетите? Зашто онда глорификују Идновог наследника Черчила који им је уместо Идновог „трајног благостања“ донео „крв, зној и сузе“!?

Што сви режимски пропагандисти упорно прећуткују да „олако обећана брзина“ има за циљ да се СВЕ оконча што неповољније по Србе пре новембарских избора у САД, на којима, по свему судећи побеђује Трамп. Осим ако не поверујете клинтонашкој медијској халабуци, која нас већ две године убеђује „да је Трамп скоро пао и само што није итд.“, већ видимо да је Трамп почео да руши тврдокорне флоскуле које нам више деценија доносе разноразни „Хојт Јиеви“. Пошто „ништа немамо па немамо шта ни да изгубимо“, сачекајмо онда да то „ништа“ поклонимо Шиптарима и њиховим клинтонашким менторима Мадлен(ки) Олбрајт и Веслију Кларку (правим господарима „Репубљике е Косовес“) после новембарских избора у САД. Очигледно је да и наши непријатељи добро знају ко на тим изборима побеђује, иначе не би толико журили да свој „посао“ обаве пре њих. А нама саветују „да одемо 1944-те у четнике“, тј. да се на крају определимо за погрешну страну. Јер не верујем, да Александер Сорош боље зна шта је добро за Србију од Српске Православне Цркве, која је Српство одржала већ више од шест векова!

 

Хазар Хазарски