КО ТО КАЖЕ, КО ТО ЛАЖЕ СРБИЈА ЈЕ НЕМОЋНА!?


У најважнијим српским медијима, било да их контролише власт, било некаква опозиција или директно странци, приметна је готово хорска слога у пласирању ударних вести типа „рекао је Тачи…“, „рекао је Харадинај…“ , одлучила некаква „влада“ или „скупштина“ ткз. „Ребуљика е Косовес“ итд. Још само фали да неки Харадинај преко ових медија, чак пре Њ.Св. Патријарха Иринеја, честита нашој публици Божић или Васкрс! Не треба бити много проницљив, па закључити да је ово фабриковање „моћи“ те зликовачке багре у функцији умањивања убедљиво премоћне „тихе већине“ Срба, који сматрају да Србија не треба да обраћа пажњу ни на ултиматуме шиптарских сепаратиста нити на инсистирање њихових ментора из ткз. западне „међународне заједнице“. Све у стилу да један број до сада патриотски оријентисаних Срба закључи „доста бре тих Шиптара, дај да им дамо шта траже, па да нас коначно пусте на миру!“. Можда је сувишно помислити да је ова на Србима већ опробана методологија, рецепт лондонског „Тависток“ института за социјални инжињеринг, иначе централног пункта за осмишљавање сорошијанских злочињења широм света.

Управо из разлога указивања на праву намеру овог хорског афирмисања тобожње шиптарске белосветске „моћи“, написао сам пригодан, врло писмен, аргументован и уљудан исти коментар на два различита пригодна текста који индиректно афирмишу тобожњу шиптарску „снагу“, један који је објављен на „Спутњику“ и други који је објављен на „Web-Tribune“.

Сматрао сам да су ова два, код српских патриота, веома цењена портала, право место да се укаже на ову опасну замку у функцији убрзаног признавања свих захтева те ткз. „Репубљика е Косовес“. Чињеница да су оба портала ЦЕНЗУРИСАЛА овај мој сасвим добронамеран просрпски текст, навела ме је на помисао да имамо две врсте антипатриотских медија: Оних попут телевизије N1, листова „Данас“ , „Време“ и др. , за које се већ на први поглед види шта им је сврха, и оних других, који су стално тобож на патриотској линији, па им људи почињу слепо да верују да су искрени, док у кључним тренуцима не искажу своју праву природу.

Чињеница је да је „Спутњик“, одмах по пријему мог коментара, свој чланак са ударне странице пребацио на „слепи колосек“, где га може пронаћи само онај који зна за њега. Међутим, чак ни овај уобичајен третман за „спутњиковог“ администратора није био довољан, већ га није објавио ни на феисбуку, методи објављивања коментара резервисаној за оне од којих се “Спутњик“ дистанцира. За разлику од рафиниране „спутњикове“ цензуре, „Web-Tribune“ је то много грубље одрадио – одмах је објавио коментар па га после тридесетак минута обрисао, чик погодите на чију интервенцију?!

Дакле, на моје велико задовољство, открио сам да поред објављивања коментара, и његово НЕОБЈАВЉИВАЊЕ може да буде врло корисно за патриотске циљеве. Наиме, НЕОБЈАВЉИВАЊЕ може да буде изврстан “лакмус папир“ за детекцију сорошијансих петоколонашких администратора на патриотским сајтовима. На крају, у целости наводим доле мој НЕОБЈАВЉЕНИ коментар, па нека читаоци „Српског одговора“ сами закључе да ли сам у праву или не:

И ова вест је у функцији најновије крилатице у медијима намењеним српским читаоцима: Све што кажу Шиптари и закључе њихови „органи власти“ важније је од било чега што се дешава у Србији!?

Дакле, нема емитованих вести на било којој телевизији или одштампаних у новинама, у којима се на првом или на једном од првих места не преноси „шта је изјавио Тачи“ или неки његов „саветник“, шта је закључила Харадинајева ткз. „влада Косова“ или њихова ткз. „скупштина“ итд. Тако се силом ствара утисак да су њихове „одлуке“ нешто важно за Србију, да ти Шиптари имају велику моћ „јер иза њих стоје САД“, а да смо ми „мали и немоћни да се бранимо против таквих политичких „громада““ и опет итд. У ту сврху се и очигледно измишљена тобожња Трампова „писма“ користе за „објашњење“ како иза тих ратних злочинаца Тачија, Харадинаја, Весељија и др., стоји лично Трамп, који се због ових политичких „громада“ помирио са клитонашима и опростио бесомучно шиптарско навијање за Клинтонкин избор. Колика је то ГЛУПОСТ, довољно је на CNN-овој филијали N1 погледати новогодишњи CNN-ов „Global Info“, где се инсертима истргнутим из контекста двадесетак минута Трамп лично извргава невиђеном руглу, док Трамп то кобајаги не зна, па гради некакво „братство-јединство“ у САД. А истина је да Трампу не пада на памет да помаже Клинтонкине финансијере Олбрајтову и Кларка, чији ратнозлочиначки разбојничко-пљачкашки кланови су прави господари „Репубљика е Косовес“.

Чињеница да се у Србији не само толерише, већ и чак местимично подстиче, овакво форсирање невиђене шиптарске пропаганде у нашим медијима, наводи на помисао да је прави циљ тога да „тиха огромна већина“ српских противника испуњавања сепаратистичких ултимативних захтева, коначно преломи на супротну страну и каже: „Доста бре са тим Шиптарима, ми хоћемо да живимо у миру и просперитету, ДАЈТЕ ТИМ ШИПТАРИМА СВЕ ШТО ХОЋЕ!“ Претпостављам да тако нешто и пише у неком од великог броја антисрпских елабората лондонског „Тависток“ института за социјални инжињеринг.

Кад би то власт у Србији заиста желела, могла би сву ту банду да сатера у мишју рупу за тили час. На пример, пошаље један МИГ29 да у муњевитом „случајном“ лету изнад центра Приштине ПРОБИЈЕ ЗВУЧНИ ЗИД. Наравно, у стилу млаке западне реакције на ткз. „војску Косова“ њихове пљачкашке „таксе“ итд. онда се и ми млако извинимо КФОР-у, јер је пилот „грешком заменио Приштину са неком Прћиловицом у централној Србији“ , уз гласно смејање у нашим медијима што КФОР у то не поверује итд. Даље на пример, као прва вест на државном вечерњем дневнику се објави да је нека група „неконтролисаних српских командоса“ муњевито упала у Приштину и ухапсила Тачија, Весељија и Харадинаја и да их везане ланцима (као што су то шиптарски терористи урадили са нашим Ђурићем) приводе правди у Београд. Да ли је то истина или не, није битно. Битан је само ПОУЧАК бандитима, јер они само силу и признају.

Дакле, ако неко не зна шта треба да ради, нека бар прелиста књиге које су о вођењу специјалног рата објавили генерал Вилић и пуковник Радиновић. Ту све већ пише, како се поступа са непријатељима разних боја, а да се не испали ни један једини метак!“

Хазар Хазарски

П.С. У првој верзији текста мог коментара, учинио ми се прејак део о „пробијању звучног зида над Приштином“, па сам га ублажио. Сада исправљам ту грешку. Наиме, власт у Србији је требало да у тренутку усвајања одлуке о формирању ткз. „војске Косова“ у ткз. „Скупштини Косова“, пошаље читаву ескадрилу авиона МИГ29, која би изнад те зграде и читавог центра Приштине „пробила звучни зид“ и самим тим полупала све прозоре, поред оних на ткз. „Скупштини Косова“, још и на стотинама других објеката широм Приштине, који су одавно етнички очишћени од Срба. Одмах затим, објави се као ударна вест да је ВЛАДА СРБИЈЕ, увела извозну и транзитну таксу од 500% на СТАКЛО И ПРОИЗВОДЕ ОД СТАКЛА који иду на КиМ! Па како се Срби морају да хране са 100% скупљим производима на КиМ, нека се тако и одметнути приштински Шиптари загреју са 500% скупљим прозорима (не 100%, јер се реципроцитет увек драстично увећа из васпитних разлога, да их унапред одучи од нових будалаштина). Тако се то ради, а не даје се простор сорошијанској петој колони да дивља по српским медијима.

 

Па да закључим: БЕЗ АКТИВНИХ ПОТЕЗА ОД СТРАНЕ СРБИЈЕ, НЕПРИЈАТЕЉ КОРАК ПО КОРАК ОСВАЈА ДЕО ПО ДЕО НАШЕГ НАЦИОНАЛНОГ БЛАГА, ДОК СЕ МИ БРАНИМО МЕТОДОМ „ВРАПЦА КАЛИМЕРА“ И СТАЛНО ВИЧЕМО „НЕПРАВДА, НЕПРАВДА!“, АЛИ БЕЗ ИКАКВОГ РЕАЛНОГ РЕЗУЛТАТА. ПРИ ТОМЕ НАМ НИСУ ГЛАВНИ КРИВЦИ ОНИ ДРУГИ, ВЕЋ МИ САМИ ТО ЧИНИМО У КОРИСТ СВОЈЕ ШТЕТЕ. КО ТО НЕ РАЗУМЕ, НЕКА ПРЕПУСТИ КОРМИЛО ОНИМА КОЈИ ТО РАЗУМЕЈУ.