ФИЈАСКО СРБОМРЗАЦА

Највећа политичка изборна сензација овог века је сигурно резултат последњих европских избора у В. Британији 26.-29. мај  2019.г.! А тек је прави скандал очигледна општа цензура те вести у нашим медијима и одсуство коментара о невиђеном фијаску тих осведочених енглеских србомрзаца у сопственој земљи.

Наиме, непоколебиви борац ЗА БРЕГЗИТ, Најџел Фараџ је пре само ШЕСТ НЕДЕЉА основао странку која је од укупно 64 мандата додељених В. Британији, добила 29 или чак 45,31%! А традиционално ВИШЕ ВЕКОВА водеће Конзервативна (премијера Терезе Меј) 4 и Лабуристичка 10 мандата!? Према томе, владајућа већина у Британском парламенту добила је 4/64= 6,25% а главна опозиција 10/64= 15,63% мандата. ХА, ХАА, ХААА!!!

Дакле, Најџел Фараџ добио је више него ДВА ПУТА мандата од онога што у збиру имају садашње неприкосновене власт и опозиција заједно или скоро читави Британски парламент!!!

Овај резултат би био сензација и да се десио у некој афричкој забити (извините поштовани афрички пријатељи), а не у вишевековној парламентарној демократији на коју тобоже сви треба да се угледамо! И још да их слушамо као неке господаре Планете. И опет ХА, ХАА, ХААА!!!

И да не заборавимо, то је она досадашња владајућа клика у В. Британији која је гурала ткз. неуспелу „Резолуцију о српском геноциду“ на СБ Уједињених нација, спречену руским ветом. То је и она британска олигархија, која се већ невиђено избламирала режијом измишљене афере „Скрипаљ“. Па када ће коначно неко да громогласно викне „ЦАР ЈЕ ГО!“. Или треба да чекамо да ти кобајаги некакви „Господари рата у коме увек они шићаре“, на крају цео свет баце у нуклеарну катастрофу да би реализовали давни сатанистички пројекат „златна милијарда“.

Зато, треба сви да подржимо Најџела Фараџа, на кога су се већ вероватно заједничким снагама окомили и МИ5 и МИ6, пре него што постане касно!

Хазар Хазарски