ГДЕ СМО СТАЛИ И НА ШТА СМО СПАЛИ

 

Отворисмо коначно и Поглавље 35 које нам утрапи у руке још увек постојећа, а све мање изгледна ЕУропска Унија. Како га отворисмо, тако га и затворисмо. За сада још увек ништа није испало из њега, а у њега је свашта турено. Набуџено и скарабуџено на штету државе (има ли је?) и срамоту Србије (још одолева издаји и продаји), све понижавајуће и деградирајуће. Само фали потпис аустроугарског цара Фрање Јосипа, па да буде пљунути „Ултиматум“ из 1914. Од Србије се свашта тражи, захтева, препоручује, очекује, налаже, залаже а највише уцењује у корист привремено ратом окупиране територије Косова и Метохије, под влашћу шиптарско- терористичко-сепаратистичких снага, и контролом „нарко гуланфера и макро гаулајтера“ оличених у НАТО-у и ЕУЛЕКС-у. Свима је јасно, осим пре(г)о(ва)рачима (из) Србије, да је ЕУ заправо „Немачка Унија“ која нема јединствене критеријуме за пријем земаља – чланица, односно, да САД отварају, затварају и оверавају пријемне листе у складу са потребама сопствених политичких интереса. У „Немачку Унију“, пројектовани будући „четврти рајх“, убачене су, без посебне процедуре, државе бившег немачког фашистичког лагера (Мађарска, Румунија, Бугарска, Хрватска), а за остале је успостављен редослед испред „чекаонице“ у којој се одиграва завршни чин балканског политичко-економско-безбедносног експеримента.

Заједница српских општина, најављивана као „готова ствар“, спала је на ниво организованих демонстрација терориста и договорених „димних сигнала“ у „Скупштини Косова“, чиме се белосветској калакурници шаље порука о тобоже незадовољству шиптарског грађанства да ЗСО буде самостална и изван сепаратистичког Устава.

У инат српском марионетском режиму, шиптарска сепаратистичка и поданичка власт у виду НАТО намештеника, најављује и свој нови телефонски позивни број. И даље у организацији НАТО и сагласности ЕУЛЕКС-а нападају Србе на њивама, путевима, гробљима и пушком их јуре око цркава и манастира. Онима који би желели да се врате, траже на „интегрисаној“ граници лична документа са потписом Змије, Султана и других зликоваца из УЧК-а.

А српски бриселски „штим“, раштимовано дува у евроунијатски дудук! И, попут илузионисте, усред зиме, испод снега, вади прашину коју баца народу у „очи чарне да не би гледале!“

Мића Живојиновић